Mangfold

Kollasj av flere personer
Kollasj av mennesker
Dame som smiler med kollasj av andre personer foran
Senter Syd - Vi er mer enn et kjøpesenter!

Vi er et senter for alle. Vi bidrar til vennskap og tilhørighet.

Mangfold er gøy!

Senter Syd fyller 25 år i år, og vi markerer begivenheten med en skikkelig jubileumsfest på senteret. Vi har i anledningen feiringen, laget en flott kampanje hvor de ansatte i butikkene og andre leietagere er i fokus. Sett av datoene 11. -13. april, da vil butikkene lete frem gode tilbud og vi inviterer til flere morsomme aktiviteter for barna!

Flerkulturelle

På Senter Syd Mortensrud er vi flerkulturelle. Dette er det ordet flest tenker på når de blir bedt om å beskrive Senter Syd med ett ord. Vi spurte de som jobber her og de beskriver Senter Syd med ord som fellesskap, flerkulturelt, mangfold, lokalt, hjem, trygt… og – best!

Språkmektige

På Senter Syd jobber det ca. 200 mennesker. Disse ansatte snakker til sammen et imponerende bredt spekter med språk. Vi tok en opptelling og landet på at det snakkes nesten hele 30 språk flytende, så her kan du få veiledning på flere språk enn norsk. Vi har ansatte med opprinnelse fra 25 land, der er vi ganske unike i kjøpesentersammenheng.

Og våre faste kunder fra Søndre Nordstrand har bakgrunn fra over 140 ulike land, så vi er godt rustet til å ta dere imot!

Samhold

Med så mange nasjonaliteter, kulturer og religioner under samme tak, er det fantastisk å se det samholdet som vi opplever blant våre kollegaer. Det er svært viktig å bygge vennskap og kjennskap for å forstå hverandre, og respektere hver enkelt for den de er. Vi må tørre å spørre!

Ved å bli bedre kjent kommer kunnskapen, tryggheten, toleransen, respekten og ikke minst humoren. Det er gøy å høre latteren runge på tvers av butikklokalene!

Mangfold

Vi har utvilsomt etnisk og kulturelt mangfold her på Senter Syd. Det er spennende, lærerikt, morsomt - og innimellom litt krevende. Det hender at vi ikke alltid forstår hverandre på første forsøk, men vi har god takhøyde her, og med litt gestikulering og kroppsspråk finner vi ut av det!

Handel og service

På Senter Syd har vi nå 29 leietagere, som spenner fra matbutikker til kulturskole, blomsterbutikk og frikirke, fast food og helsekost. Tannlege, vinmonopol, sportsbutikk, fritidsklubb, bibliotek og mye mer. Her er det noe for alle. Senteret vårt rommer et stort mangfold av bransjer og mennesker. Vi håper du velger å handle lokalt! Vi sees!

Jubileumsmagasin

Les vårt jubileumsmagasin her.

Vi heier på Mangfold