Her er det plass til alle

Kollasj av to personer som smiler til kamera
Dame som smiler til kamera
Kan du beskrive Senter Syd med ett ord? "Hektisk"

Få et innblikk til våre ansattes hverdag her på Senter Syd.

Senter Syd Mortensrud er et levende midtpunkt i lokalsamfunnet, kjent for sitt sterke og inkluderende arbeidsmiljø. Her er det fokus på samarbeid og fellesskap blant butikker og ansatte, noe som bidrar til en positiv og imøtekommende atmosfære for alle besøkende. Vi har snakket med noen av de herlige ansatte om hverdagen på senteret.

Nyray, butikksjef Extra

Jeg kom til Norge som 6-åring, men er født i Tyrkia. Jeg har jobbet for Coop Extra i 27 år på forskjellige steder i landet, men startet som butikksjef her på Senter Syd i 2021.

Når jeg skulle starte i jobben gav de som ansatte meg beskjed om at det kan være utfordrende å jobbe på Mortensrud, fordi noen mente at det var litt «tøft miljø her». Men jeg liker en utfordring, og har tatt den på strak arm! På veien har vi bygget et godt samhold i teamet som jobber her, og det føles som familie. Dette har vært nøkkelen for at vi har kunnet jobbe så bra som vi gjør, butikken går bra, og vi stortrives her!

Det er veldig mange mennesker innom, så arbeidsdagen er travel – men det er jo gøy! Når du jobber i butikk er ingen dag lik, og T-banen og busstasjonen gjør sitt til at vi har masse kunder i hele åpningstiden.

Hva betyr mangfold for deg?
Mann som smiler til kamera
Kan du beskrive Senter Syd med ett ord? "Plass til alle"

Per, Mortensrud Tannlegesenter

Vi har snakket med tannlege Per Abelsen om hvordan det er å være næringsdrivende på Mortensrud.

«Det har vært flott å se hvordan området har utviklet seg igjennom alle disse årene til å bli en multikulturell bydel hvor det er plass til alle. Det er med på å berike nærområdet vårt og vi som har vært på Mortensrud siden 1986, har det vært en udelt glede å få være med på.»

Når Senter Syd Mortensrud åpnet senterdørene for første gang for 24 år siden, flyttet tannlegesenteret opp i 4. etasje.

«For oss er Senter Syd Mortensrud et fint sted å jobbe med masse grøntområder, og levende lokal handel. Men også som et kommunikasjonsknutepunkt. Som tannlege er jeg heldig som får jobbe med mennesker fra hele bydelen, sammen med mine ansatte på tannlegesenteret. Framover gleder vi oss til å se hvordan bydelen og nærområdet utvikles videre de neste 24 årene.»

Produksjon
Amfi Kreativ
Fotograf
Henrik Lindal