Mangfold under ett og samme tak

Kollasj av to personer som smiler til kamera
Dame som smiler
Kan du beskrive Senter Syd med ett ord? "Fellesskap"

Bli med oss for et unikt innblikk i hverdagen til noen av våre ansatte her på Senter Syd!

Senter Syd Mortensrud er et levende midtpunkt i lokalsamfunnet, kjent for sitt sterke og inkluderende arbeidsmiljø. Her er det fokus på samarbeid og fellesskap blant butikker og ansatte, noe som bidrar til en positiv og imøtekommende atmosfære for alle besøkende. Vi har snakket med noen av de herlige ansatte om hverdagen på senteret.

Mariam, Synsam

For å si noe om meg selv så har jeg jobbet i Synsam lenge. I 2015 fikk jeg muligheten til å flytte over fra butikken i Asker til Senter Syd og da var jeg en av de som startet opp denne avdelingen på Mortensrud.

På Senter Syd koser jeg meg på jobb! Vi er et lokalt senter, og blir derfor godt kjent med kundene. Selv om vi ikke er det største kjøpesenteret, så finner man det meste man trenger her. En av våre styrker er at på Synsam Mortensrud snakker vi flere språk, og vi jobber derfor ofte med kunder som ikke har norsk som morsmål. Det er det mange som setter stor pris på!

En annen ting jeg setter stor pris på, er at vi har så god tone med kollegaer fra andre butikker – det er lett å slå av en hyggelig prat i gangene her på kjøpesenteret.

Beskriv Senter Syd med ett ord!
Mann som smiler til kamera
Kan du beskrive Senter Syd med ett ord? "Mangfold"

Khizar, Malik's

Jeg er daglig leder på familierestauranten Maliks, og har jobbet her i 2 år nå. Før det var jeg tre år i Portugal og drev tre restauranter under korona-tiden. Det var travelt å drive flere bedrifter under en så spesiell tid, så det var godt å komme hjem igjen og gå inn som medeier i denne bedriften.

Maliks ble i sin tid startet av min far og mine onkler, så jeg har sterk tilknytning til restauranten. Det kan være utfordrende å drive restaurant i et marked i stadig endring – men vi har mange faste, hyggelige kunder som vi setter stor pris på!

Det som gjør at jeg trives godt med å jobbe på Senter Syd er at jeg bor i nærområdet og trives veldig godt i bydelen her. I tillegg må jeg nevne at vi har utrolig trivelige kollegaer fra de andre butikkene på senteret som betyr mye.

Produksjon
Amfi Kreativ
Fotograf
Henrik Lindal