Klikk & hent

Visste du at enkelte butikker på Senter Syd Mortensrud tilbyr klikk og hent? På denne siden ser du en oversikt over hvilke butikker som tilbyr dette.

Disse butikkene tilbyr klikk og hent:

Bjørklund

Bestill varen på www.bjorklund.no, og velg hent i butikk, Bjørklund Senter Syd. Du kan få gaven ferdig innpakket. Bjørklund tilbyr også hjemkjøring for kjøp over kr 1000,-. PS! Du kan betale med Vipps! Ring gjerne Anne på 951 77 585 hvis du har spørsmål.

Vitusapotek

Bestill dine medisiner på www.vitusapotek.no og trykk hent i butikk, Vitusapotek Mortensrud, så gjør vi dem klar for deg på Senter Syd! Det korter ned ventetiden. Du får en SMS når varen er klar.

Mester Grønn

Reserver varen på nett og hent i butikk, etter ca. 2 timer. Et godt tips er å bestille pakkeløsninger med blomster man trenger for å pynte hjemme. Se mer og bestill på www.mestergronn.no.

Princess

Finn varen på www.princessbutikken.no. Reserver og velg hent i butikk, hos Princess Mortensrud. Varene betaler du i butikken når de hentes. PS! Husk å sjekke om varen er på lager, velg «din butikk» og et ikon vil vise lagerstatus.

Burger King

Unngå å stå i kø! Last ned Burger King-appen. Bestill og betal der. Hent maten hos oss bare noen minutter senere! Klikk her for å laste ned appen på Google Play (Android), eller klikk her for å laste ned appen på App Store (iPhone).

Tilbords

Reserver varen på www.tilbords.no og velg hent i butikk. Bestilte varer kan hentes innen 2 virkedager. Du vil få en SMS når ordren din er klar til å hentes i butikken. Ring gjerne Karima på 930 66 841 hvis du lurer på noe.

Shoeday

Reserver varen på www.shoeday.no og velg hent i butikk. Du vil få en SMS når ordren din er mottatt og en ny SMS når den klar til å hentes i butikken. Varene er reservert i 2 dager etter du mottar SMS om henting.

Norli:

Reserver varene på www.norli.no med klikk og hent. Vent på sms fra butikken at varene er klare. Ring 47 65 81 57 mellom kl 10:00-16:00 (mand-lørd), så møter vi deg utenfor butikken. Betal med vipps når du henter varen.


calidi lyslykt som står på et lite bord med levende lys