Trygg handel

Senter Syd Mortensrud er åpent og vi har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

Senter Syd Mortensrud er med på samfunnsdugnaden og har iverksatt en rekke tiltak for å redusere smittefaren i forbindelse med coronaviruset. Det betyr blant annet at vi har utvidet og økt frekvensen på rengjøringsrutinene og har normale åpningstider og ønsker at kunder sprer handelen ut over hele dagen.

Vi ønsker at både du som kunde og våre ansatte skal ferdes trygt på Senter Syd Mortensrud og oppfordrer alle til å følge med på myndighetenes råd, krav og anbefalinger. Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret.

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

En hilsen fra Senterleder, Unni.

Smittevernhensyn må fortsatt tas på alvor, også på vårt kjøpesenter. Det vaskes og desinfiseres oftere, vi tilbyr antibac i felles-arealene, og merker opp med de gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene. Alle butikker gjør det de kan for å gi dere en trygg handel, men dere som kunder må også hjelpe oss med å skape en trygg handel.

Vi ber våre kunder om å følge disse rådene:

  • Hold god avstand til andre kunder og til våre ansatte
  • Bruk munnbind!
  • Vask hender godt før handleturen og bruk antibac ofte
  • Betal med kort for å unngå smittespredning av kontanter
  • Bruk hele senterets åpningstid for å unngå kødannelser

Selv om det blir en stund til neste markedsdag eller superweekend på Senter Syd, ønsker vi fortsatt at du skal få litt ekstra gode tilbud fra oss! Meld deg inn i vår eksklusive kundeklubb og følg oss i sosiale medier for gode tilbud, informasjon og inspirasjon!

Vi håper å se deg på senteret, våre butikker trenger deg!

Velkommen til lokal handel på Senter Syd!

Mvh senterleder, Unni Frantzen