Cubus

Brunette smiler til kamera iført genser i navy

Midlertidig stengt

Om Cubus

Cubus gjør det enkelt å føle seg bra! Som en av Nordens største kleskjeder tilbyr Cubus babyklær, barneklær og kvalitetsklær til kvinner og menn. Med vekt på garderobens viktigste plagg i gode materialer, og fornuftige priser, finner du garantert nye favorittplagg hos oss.

Cubus’ kolleksjoner er designet i Norden, med den nordiske kundens behov og ønsker i fokus. I de oversiktlige butikklokalene finnes alt du og din familie trenger av klær, til alle anledninger. Naturmaterialer, moderne, behagelige passformer og god funksjon for alle skiftende årstider, beskriver konseptet godt. 

Ikke glem å besøke Cubus imponerende undertøysavdeling og egen kosmetikkavdeling med flere kjente merkevarer innen velvære, skjønnhet og egenpleie.

For ekstra gode tilbud, bonus på alle kjøp, rabatter og invitasjoner, meld deg inn i kundeklubben, Cubus Friends. Da får du også gratis frakt for alle kjøp på cubus.no.

Klikk og hent

Hent i butikk. Finn varen på cubus.no, klikk på «Søk/reserver i butikk». Sjekk lagerstatus og velg butikk. Du får så en bekreftelse på SMS, innen 1 time i butikkens åpningstid. Varen er reservert ut neste virkedag. Varen betaler du i butikken.

  • Klikk & hent